despre noi

Despre noi

Intr-o nota moderna, dintr-o initiativa de familie, pornind de la dorinta de a oferi servicii moderne, de calitate, intr-un mod interactiv, bazat pe o relatie apropiata de comunitatea de care apartinem, de cei pe care vom avea ocazia sa-i servim, in ton cu stilul si traditiile zonei, a aparut COUNTRY PIZZA.

O afacere locala, dar cu ambitii mari, care si-a propus sa aduca o alternativa privind serviciile de preparare si servire din domeniul restaurante-pizzerie. Ne-am propus sa crestem afacerea prin intermediul populatiei din zona, atat consumatori cat si colegi de echipa, parteneri, furnizori si serviciile pe care le intreprind.

Propunem un concept modern, atat un spatiu elegant si ingrijit unde se poate servi pizza si alte derivate, cat si posibilitatea de comenzi la pachet(pick-up/delivery), intr-un timp acceptabil, prin utilizarea de servicii de comanda online/offline, precum plata cu cardul sau online – 3D secure. Dorim sa venim in intampinarea clientilor si sa eficientizam fiecare aspect din modul de preparare si servire, astfel incat sa putem stabilii o relatie win-to-win.

Ne dorim sa fim o prezenta pozitiva in comunitatile din zona, sa putem acoperi o raza cat mai mare si sa satisfacem placerile dumneavoastra, prin implementarea unor servicii in concordanta cu standardele actuale in vigoare, sevicii moderne, precum in zonele urbane si bineinteles gustul delicios al unei pizza, atent pregatita.

Intentia noastra este de a ne asocia doar cu branduri de renume, apreciate in zona noastra, care si-au demonstrat valoare si buna-intentie, asigurarea de ingrediente de calitate, cu un plus pentru producatorii autohtoni si locali.

Personalul nostru este format din oameni instruiti, pregatiti, dornici de lucrul in echipa, gata sa va ofere o experienta placuta si preparate pe masura.

Deviza noastra: Oferim prietenie, asteptam prietenie.

Te asteptam cu drag sa ne vizitezi.

Cu prietenie, COUNTRY PIZZA.