fbpx

Despre Noi

Povestea Noastră

Country Pizza

 Country Pizza și-a început activitatea în anul 2020, mai exact în 22 mai 2020. Am început cu mare entuziasm și multa pasiune, din dorința de a oferi clienților noștri posibilitatea de a savura gustări desăvârșite, inedite, retete originale într-un spațiu primitor și plăcut.

 Bineînțeles am fost și pionierii privind serviciile de livrare la domiciliu de pe raza localităților pe care le deservim și azi. Chiar mai mult ne-am extins constant raza de livrare și ne-am adaptat cerințelor clienților noștri. Astfel povestea noastră a ajuns în casele și farfuriile multor persoane, cărora le mulțumim și le transmitem ca ne simțim provocati sa ducem povestea mai departe și sa oferim ce e mai bun, adică: pizza, paste, sandwich-uri, papanași și altele din preparatele lor preferate.

 Anii au trecut, dar noi am căutat constant sa creștem calitatea serviciilor și a preparatelor, sa punem pe masa ce este mai bun, sa colaboram cu cei mai importanți producători și furnizori, ca voi, prietenii noștri sa fiți mulțumiți. În tot acest timp, aroma și mirosurile bucătăriei noastre au ajuns zeci, poate chiar sute de firme, scoli sau instituții, în casele tuturor, am legat prietenii adevărate, voi ne sunteți fideli noua, noi va suntem fideli dumneavoastră.

 Multe experiențe frumoase au avut loc în cadrul Country, iar pentru asta le suntem recunoscători în primul rând colegilor noștri, de la bucătărie, de la livrări, sau cei care s-au ocupat de servirea dumneavoastră, printre ei ii amintim pe cei mai perseverenți: Sergiu, Stefi, Denis, Bogdi, Denisa, Catrinel, Raul, Cristi, Ancuța, Ionuț. Ei s-au asigurat ca totul decurge perfect, așa ca împreună cu ei am urmărit campionatele mondial și european de fotbal, am stat seara la bere și la pizza pe terasa, am organizat petreceri frumoase, aniversari, cununii și sărbători cu ocazia botezelor.

 In continuare suntem tot aici, COUNTRY PIZZA, “Pizzeria din Răscruci”, vis a vis de castelul Banfy, și va așteptăm cu drag sa ne treceti pragul, sau sa apelati la serviciile noastre.

despre noi
Country Pizza

Idealul nostru

Ne dorim să fim o prezența pozitivă în comunitățile din zona, să putem acoperi o rază cât mai mare și să satisfacem plăcerile dumneavoastră, prin implementarea unor servicii în concordanță cu standardele actuale în vigoare, servicii moderne, precum în zonele urbane și bineînțeles gustul delicios al unei pizza, atent pregătită.
Locaţia Noastră

Loc. Răscruci nr. 100, Bonţida, jud Cluj

Te aşteptăm la o felie de pizza

Intenţia Noastră

Este de a ne asocia doar cu branduri de renume, apreciate în zona noastră, care și-au demonstrat valoare și bună-intenție, asigurarea de ingrediente de calitate, cu un plus pentru producătorii autohtoni și locali.Personalul nostru este format din oameni instruiți, pregătiți, dornici de lucrul în echipa, gata să va ofere o experiență plăcută și preparate pe măsură.Deviza noastră: Oferim prietenie, așteptăm prietenie.
Te aşteptăm cu drag să ne vizitezi.

Cu prietenie, COUNTRY PIZZA.

Cos de produse
Scroll to Top